Etter Madla 2

Solid opptreden hjemme mot Madla 2!

Det var duket for en av de tøffeste kampene til nå denne sesongen for MIL A-lag herrer som tok i mot Madla 2 til kamp på Tau fredag kveld.

Første omgang

MIL tok føringen med ball i starten av kampen, men ett ungt og kompakt Madla 2-lag stod godt i mot og vi slet med å skape de store mulighetene. Nå vi nærmet oss 16-meteren prøvde vi å tre oss gjennom, men slet med å finne åpningene. Det var en jevn kamp og begge lagene var godt balanserte. Det var lite kontringsrom å spore og Madla 2 hadde ett par antydninger til kontringer hvor de fikk avsluttet, men Tore Haukelid hadde god kontroll på begge avslutningene. Foruten dette så var det lite å rapportere om fra førsteomgangen. Det var to lag som stod godt defensivt, men hvor det nok var MIL som hadde mest ball.

Andre omgang

Andreomgangen fortsatte litt i samme sport som første, men hvor vi virket litt skarpere foran mål. Vi fikk flere gode muligheter, men fant ikke veien til nettmaskene helt enda. Det måtte vi vente til 62. minutt når Jørgen Sandvik kjempet seg gjennom Madla-forsvaret og til slutt fikk avsluttet og satt ballen i mål til stor jubel på Tau Stadion. Nå var vi i siget og åtte minutter senere var det Sigurd Kleven som skulle score. Emil Oftedal fikk ballen og skjøt via keeper som ga retur. Sigurd Kleven headet ballen sikkert i mål.

Mye skjedde på Tau Stadion nå og fem minutter senere så fikk vi se kampens angrep. Nydelig kombinasjonsspill fra MIL sin side og Vebjørn Kjellevold fikk æren av å trille inn 3-0 som også ble sluttresultatet. Resten av omgangen kontrollerte MIL bra og det var lite Madla fikk til foran Tore Haukelid.

Dermed beholder vi førsteplassen på tabellen enn så lenge. En meget solid og bra gjennomført kamp fra MIL sin del. Vi var spesielt solide defensivt og jobbet bra samlet. Adrian Kallesten ble fortjent kåret til banens beste spiller etter en meget god kamp sentralt på midtbanen.

Nå gjenstår det to kamper før ferien. Sunde borte den 20. juni og Våganes hjemme den 28. juni!

Kampfakta:

MIL – Madla 2 3-0 (0-0)

5. divisjon avdeling 03, 10. serierunde – Tau Stadion

Dommer: Sigbjørn Paulsen (Bogafjell IL)
Tilskuere: 70 stk.
Mål: 1-0 Jørgen Sandvik (62.), 2-0 Sigurd Kleven (70.), 3-0 Vebjørn Kjellevold (75.)
MIL: Tore Haukelid – Tristan Watland Oftedal, Isak Mannes Lillesund (Markus Gjerde 82.), Ola Kvindesland, Arild Eie – Jørgen Sandvik (Vebjørn Kjellevold 82.), Sigurd Kleven (Stian Øvrehus 75.), Leó Bouchentouf, Adrian Kallesten, Emil Oftedal (Stian Sveum Søreng 75.) – Vebjørn Kjellevold (Amund Hosøy 80.)