Grasrotandelen

Bli en MIL «Grasroter» du også!

MILs grasrotsandel ble i 2018; 196 294 kroner! Takk til alle bidragsytere!

Norsk Tipping meldte denne uken at det er ca. 800 000 spilllere som ikke har knyttet seg til ordningen, så potensialet er fremdeles stort! Vi anbefaler selvsagt også at de som hittil har valgt såkalte landsomfattende organisasjoner som grasrotmottaker, å vurdere om de ikke heller bør støtte lokale lag.

Vi gjentar oppfordringen til alle medlemmene våre: Ta en kjapp vurdering – greier DU å skaffe MIL en eller flere nye «grasrotere»? ! Spør venner og kjente om de kan tenke seg å være MIL -«grasrotere». Spør om de har hørt om grasrotordningen, og overbevis dem om at MIL fortjener grasrot-kronene!

Fire viktige «målgrupper»:
1) Kjenner du noen som nettopp har fylt 18 år og har skaffet seg spillerkort hos Norsk Tipping?
2) Mange pensjonister er ivrige Extra-, Joker- og Lotto-spillere. Overbevis dem om at MIL bør være grasrotmottakeren!
3) Kjenner du noen som benytter såkalte automatspill – jf. «»boksene» hos Narvesen? Det sies at mange av disse spillerne ikke har knyttet spillekortet sitt til grasrot-ordningen!
4) Mange liker best Oddsen, Multix og Instaspill via data-, nettbrett- og mobilplattformer, og her finnes mange potensielle «grasrotere».

Husk – det koster ikke en eneste krone å være «grasroter»! Grasrotmidlene tas fra Norsk Tippings overskudd.

Lett å registrere seg – enten via tippekommisjonær, via internett (Norsk Tipping / Grasrotandelen – trykk Tilknytt), men aller enklest via mobil: SMS (forutsatt at ditt mobilnummer er registrert på kundeforholdet ditt hos Norsk Tipping).
Slik gjør du: Skriv «Grasrotandelen 974337932» som sms på mobilen. Send dette til: «2020» – Så enkelt og gratis kan det gjøres!

Heia MIL

Følg oss i Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift