A-Lags trenerne takker fors seg etter årets sesong.

Oddbjørn Mihle Strand, Eirik Jøssang og Sindre Fjelde takker for seg. Dei har gjort ein kjempejobb for laget og klubben. Deres etterfølger er klar. Ingar Bergeland har takket ja til å overta stafettpinnen. Det er vi i MIL meeeget fornøyd med.

TAKK FOR OSS!

Alle gode ting har sin slutt og fra neste år er det nye folk som står klar for å trene Ryfylkes Elite - de grønne og hvite! Oddbjørn Mihle Strand tok over laget de tre siste kampene i 2015-sesongen, men klarte ikke hindre nedrykket til 5.divisjon. Vi var likevel heldige å fikk beholde plassen i divisjonen etter at et lag trakk seg. Eirik Jøssang kom inn i trenerteamet og første sesongen gikk over all forventning med seier i vinterserien og ikke minst til topps i 4.divisjonspulja vår. Et år hvor det på grunn av divisjonsomlegging ikke ble opprykk til 3.divisjon.

Etter sesongen styrket vi teamet betraktelig med Sindre Fjelde også inn i teamet. En sesong som var preget av tøffere nivå enn året før, men hvor vi hadde mange oppturer i løpet av sesongen. Slik som for eksempel nyåpning av ny kunstgressbane med Viking A-lag på besøk som tok en knepen 1-0 seier foran 1500 tilskuere. Vi kjempet en stund mot å unngå nedrykk, men endte til slutt på en solid 8.plass.

I 2018 har vi variert litt i prestasjonen, men hele tiden tatt nye steg i en kanskje enda tøffere avdeling enn året før. Desverre ble det exit mot Staal Jørpeland i NM, men på tross av været så var det en fin ramme rundt kampen og åpning av ny tribune. Nå gjenstår det to kamper av sesongen og vi er veldig motiverte for å gi jernet de resterende kampene for å oppnå en best mulig tabellplassering. Per nå ligger vi trygt plassert på en 6.plass.

Vi ønsker å rette en stor takk til en fantastisk spillergruppe som har stått ved vår side i disse tre årene. Vi har vært heldige å få være med på å forvalte mange gode unge spillere og det er unikt at hele åtte spillere fra 00-kullet har deltatt i seriespill for MIL A-lag. Tilsammen har disse spilt godt over 200 kamper disse sesongene. I tillegg har vi også hatt med rutinerte travere som har hjulpet de unge spillerene på en god måte og har dannet en god balanse i spillergruppen.

Vi kommer heller ikke utenom et fantastisk støtteapparat som har bidratt til å legge til rette for at både trenere og spillere skal ha det best mulig. Dette gjelder både kampdagen og treningshverdagen. I tillegg har vi hatt et styre og sportslig utvalg som hele tiden har støttet oss og gitt oss klarsignal til alt vi ønsker å prøve på. Takk for all tillit!

Til slutt vil vi takke alle dere som trosse uvær og storm for å se Ryfylkes Elite spille ball. Det er utrolig gøy å se folk i alle aldre på MIL-kamp og det er spesielt gøy å se mange unge voksne, med MIL-hordene i spissen. Dere er rå!

Nå gir vi stafettpinnen videre til en gammel MIL-spiller som skal få med seg et slagkraftig team til neste sesong. Ingar Bergeland er hans navn og har hele tiden vært den mannen vi mente burde ta over klubben når det var på tide for oss å gi oss. Det vil komme en presentasjon av Ingar litt senere, men både spillere, publikum og folk rundt klubben kan se frem til å ha Ingar som den nye hærføreren hos Ryfylkes Elite - de grønne og hvite!

Nå gjenstår to kamper, en hjemme mot Moi neste fredag klokken 19.00 og så borte mot Eiger helgen etter. Vi er som sagt veldig motiverte for å gi jernet de siste kampene!

Takk for oss!

Følg oss i Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift