Danacup 2018

Med hele 5 lag reiste MIL til Danmark for å spille fotball i stekende sommer varme i slutten av juli.

Nok en gang reiste MIL til Danacup i Hjørring. Denne gang med hele 5 lag; jenter 14 og 16 og gutter 14, 15 og 19. I tillegg var det mange foreldre og søsken som fulgte med på lasset og gjorde en kjempe innsats som heiagjeng langs banene. 

Begge jentelagene kom langt langt i B- slutt spillet mens gutter 14 og 19 gjorde det skarpt i puljespillet og fikk bryne seg på A sluttspillet. Gutter 15 fikk det tøft og gikk desverre på en del tap, men jobbet allikevel knallhardt i hver kamp. G19 kom lengst av lagene og gikk ut 1/16 finalen mot Mandals kameratene (4-5).

De fleste kom ned til Ingstrup Efterskole på mandagen. Dette er en internat skole vi leier hvert år hvor både lagene og foreldre bor og spiser. Jenter og Gutter 14 var der for første gang og lå samlet i klasse rom, mens de andre lagene fordelte seg på internat rommene. Med det fantasktisk været vi hadde var det mange som gikk de 10 minuttene ned til den langstrakte sandstranden og badet i Nordsjø bølgene.

Dagene gikk ellers med til å kjøre til bane anleggene, rundt Hjørring, hvor alle MIL lag i de innledende rundene spilte etter hverandre. Dette ga spillere og foreldre god anledning til å se og heie på alle MIL lagene som spilte. Alle banene har gode fasiliteter med kiosk og garderober, men i år var det særlig skygge siden som var mest atraktiv i den brennhete solen.

Dana cup er en viktig, sosial cup for MIL. De fleste bor på Ingstrup og både foreldre, trenere og spillere blir bedre kjent. I tillegg styrkes felleskaps følelsen av å sammen heie på de ulike lagene på tvers av alders grupper og kjønn.

Ungdommen ser ellers ut til å kose seg på Dana. Foruten å tømme butikkene for Caprizohne, ble det spilt fotball golf, kjørt gocart og shoppet i Hjørring.

Så da er det bare å glede seg til neste år :)

Heia MIL

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift