4. Serie runde 03.05.18 Riska-MIL 2-2

Sterkt bortepoeng mot Riska!

Sterkt bortepoeng mot Riska!

Fjerde seriekamp stod for tur når vi reiste til Hommersåk for å ta i mot et solid Riskalag. Vi var klare for en tøff kamp mot et lag med mange solide spillere. Før kampen var nok samtlige spillere og ledere også imponerte over kvaliteten på innbytterbenken og det flotte servicebygget de har fått på plass, men det så ikke ut til å ta fokuset bort fra kampen.

MIL startet slik: 
Helge Bjørheim
Simon Lennart Austnes
Stig Lyse (Kapt.)
Andreas Kurås
Vebjørn Barka -> Tarald Hagalid 80 min.
Baard Bergeland -> Henning Tjøstheim 75 min. 
Jonas Halsne 
Brage Woie -> Håkon Rein 80 min.
Svein Gunnar Vastveit 
Asgeir Austigard -> Eirik Jøssang 80 min.
Lars Edvard Danielsen -> Jonas Kolstø Bergeland 90 min.

På en litt ujevn gressmatte var det Riska som tok kommandoen fra start. MIL lå dypt for å stenge rom for hjemmelaget og hadde brukbar kontroll selv om Riska hadde mye ball. Vi var på noen småfarlige visitter utover omgangen, men det ble bare nesten.

Riska var på sin side veldig nære å ta ledelsen midtveis i omgangen, men avslutningen til Vetle Myhre traff stolpen. Dermed stod det 0-0 til pause. 
Som i førsteomgang så var det Riska som tok kommandoen i kampen og det gikk ikke mer enn 3 minutter før Vetle Myhre sendte de opp i ledelsen. Litt kluss i bakre rekker hos MIL gjorde at Myhre kom alene med Helge Bjørheim og satte 1-0. Etter denne perioden trykket hjemmelaget virkelig på for 2-0, men hadde ikke marginene på sin side.

Vi gav oss likevel ikke og etter 58 minutter fant Jonas Halsne lagkameraten Baard Bergeland i bakrom. Han la ned ballen på perfekt vis og sendte avgårde et skudd som ble reddet med handa av en Riskaspiller. Straffe til MIL og 1-1 når Lars Edvard Danielsen satte den sikkert i mål.

Riska gikk opp i 2-1 etter 73 minutter når målscorer Myhre fikk lagt ballen ned på 18 meter og klemte ballen i vinkelen. Målet kom i en periode hvor Riska hadde hatt flere gode muligheter, men avslutningene gikk for det meste utenfor.

Mot slutten av kampen fortok vi flere bytter for å prøve å jage utligningen og den kom fire minutter før slutt. Et solid innlegg fra Svein Gunnar Vastveit fant superinnbytter Håkon Rein på bakre stolpe som stanget ballen i mål via bakken og inn. Det endte 2-2 på Riska.

En kamp hvor det absolutt ikke hadde vært noe å si på om Riska satt igjen med alle tre poengene, men hvor vi viser god moral ved å komme tilbake to ganger i kampen. Vi har noe å gå på spillemessig, men samtidig blir det en krigekamp fra start til slutt.

Dagens poeng: 
3 poeng - Stig Lyse 
2 poeng - Svein Gunnar Vastveit 
1 poeng - Baard Bergeland

Det ligger ved en videosnutt av målene, men vi har ikke klart å få med oss noen av Riska sine scoringer - typisk nok ;).

Heia MIL!

Følg oss i Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift