Vennskaps turnering på Jørpeland

Gutter og Jenter 2011, fra Stål og Mil, møttes til vennskapelig kamp trening.

Som trenerutvikler i både MIL og Staal, har det vært en fantastisk dag, med masse gode fotballopplevelser, da det ble arrangert en vennskapsturnering for gutter og jenter 2011 i begge klubber.
ASAP-bingene til Staal ble brukt, hvor det ble spilt 3vs3. En kjempegod investering, som gir ungene mange flere involveringer med ball, og aktiviteten er skyhøy. Staal stilte med 5 guttelag og 3 jentelag, mens MIL stilte med 4 guttelag og 2 jentelag. Alle lag fikk spille 4 kamper hver, og turneringa var gjennomført på knappe 3 timer. De fleste av lagene bestod av kun 3 spillere, som gjorde at alle fikk en høy andel kamptid. Dette gir flere gode fotballopplevelser, og flere minutter kamptid gjør en til en bedre fotballspiller oppå det hele.
Håper dette kan være til inspirasjon for trenere på alle alderstrinn, til å dra i gang, små, uhøytidelige vennskapsturneringer, gjerne også med å invitere lag "utenfra", som jeg som trenerutvikler ønsker å bistå med å få til. En enkel måte å bidra til mer fotballaktivitet og flere gode opplevelser for ungene.
 
Husk: "Mer fotballaktivitet = bedre fotballspillere",
 
hilsen trenerutvikler´n
David Eie

Følg oss i Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift