3. serierunde 18.04.18 Nærbo-MIL 1-1

Poengdeling på Nærbø

Onsdag kveld var det duket for tredje serierunde i 4.divisjon avdeling 1. Vi tok turen til Nærbø for å møte et tøft Jærlag.

MIL startet slik: 
Helge Bjørheim -> Kjartan Bjørheim 45 min. 
Jonas Halsne 
Stig Lyse
Andreas Kurås 
Vebjørn Barka 
Adrian Kallesten
Henning Tjøstheim -> Baard Bergeland 55 min. 
Brage Woie -> Eirik Jøssang 75 min. 
Svein Gunnar Vastveit 
Asgeir Austigard -> Tarald Hagalid 45 min. 
Lars Edvard Danielsen

Kampen startet med to lag som ønsker å etablere spill inn på motstanderlaget sin banehalvdel. Det ble slått mye langt og ble etablert lite spill. Etter åpningen av kampen tok hjemmelaget litt mer initiativ i kampen og gikk opp i 1-0 ledelse etter 11 spilte minutter. Piotr Banachowicz fikk æren av å banke ballen i mål.

Vi kom oss litt mer med etter scoringen, men det ble mye tilfeldig fra begge lag. Hjemmelaget var aggressive og gode i presspillet sitt, men det ble med noen halvsjanser til begge lagene.

Vi er ikke fornøyde når vi går inn til pause og mener vi har muligheter til å få med oss noe i denne kampen. Likevel er det hjemmelaget som også starter omgangen best. Gang på gang får de slått ballen opp i vår 16-meter og skaper farligheter ved det. Likevel holder Kjartan Bjørheim det som kommer i fast grep.

Når timen var spilt så tok vi mer og mer over kampen. Flere ganger kommer vi til gode avslutningsmuligheter og en god keeper hos hjemmelaget holder nullen for Nærbø. Vi presser på for en utligning og det er langt fra ufortjent når Eirik Jøssang setter inn 1-1 etter 88 minutter. Et kjapt tatt frispark fra Lars Edvard Danielsen som finner Eirik. Han tar et touch før han lurer ballen i mål.

Dermed ebber det ut med 1-1 og poengdeling. Et poeng som nok ingen av lagene er særlig fornøyde med, men for vår del så kommer utligningen sent og vi kan nok ikke ta til takke med så mye mer.

Juryen gav følgende poeng: 
3 poeng - Svein Gunnar Vastveit 
2 poeng - Adrian Kallesten 
1 poeng - Lars Edvard Danielsen

Nå er det over to uker til neste kamp som går borte mot Riska den 3.mai.

Heia MIL!

Følg oss i Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift