2. serierunde 13.04.18 MIL-KLEPP 2-1

Solid innsats av MIL!

MIL spilte i kveld sin første seriekamp på hjemmebane foran over 130 tilskuere. Motstanderlaget var Klepp IL som i forkant av sesongen er spådd en tilværelse i toppen av tabellen.

MIL startet slik: 
Helge Bjørheim 
Jonas Halsne 
Stig Lyse 
Andreas Kurås 
Henning Tjøstheim(Kapt.) -> Steffen Bjørheim 80 min. 
Svein Gunnar Vastveit 
Baard Bergeland 

Adrian Kallesten -> Brage Woie 72 min. 
Josef Årvik -> Vebjørn Barka 45
 min. 

Lars Edvard Danielsen -> Håkon Rein 82 min. 
Asgeir Austigard -> Tarald Hagalid 78 min.

Kampen startet med et overtak til bortelaget. De fikk kampen litt inn i sitt spor og var på noen småvisitter inne på vår banehalvdel. Det ble slått mye langt fra begge lag i startet, men vi maktet etter hvert å få ballen ned på bakken. Da kom vi bedre med i kampen og tok også ledelsen etter 26 minutter.

Adrian Kallesten slo gjennom Asgeir Austigard som alene med keeper sendte ballen til Lars Edvard Danielsen som var sikker. 
Vi tok mer over kampen etter scoringen og hadde flere gode muligheter som vi ikke fikk satt i mål. Klepp var også farlig frempå en gang, men Helge Bjørheim reddet fint når de kom alene med keeper.

Det stod 1-0 til pause og vi mente selv at vi hadde flere knepp å gå på, men at vi hadde flere positive ting å se tilbake på i førsteomgangen.

Vi tok kommandoen rett fra start og Asgeir Austigard satte inn 2-0 kun to minutter ut i omgangen etter litt kluss hos Kleppforsvaret. Vi fortsatte å trøkke på og skapte flere gode muligheter, men en virkelig opplagt Fredrik Vigre stod som en vegg i Kleppmålet.

Det ble også spenning helt på overtid når Klepp satte inn reduseringen sin. På vakkert vis curlet Sven André Kyvik inn 1-2 i det venstre kryss, utagbart for Helge Bjørheim. 
Heldigvis blåste dommeren av kampen minuttet etter og vi tok en sterk 2-1 seier.

Denne kampen burde vi strengt tatt punktert tidligere, men Fredrik Vigre hos Klepp spilte fantastisk i mål. Andreomgangen vår er virkelig bra og vi har god kontroll på kampen. En solid lagseier!

Juryen gav følgende poeng: 
3 poeng - Lars Edvard Danielsen 
2 poeng - Asgeir Austigard 
1 poeng - Jonas Halsne

Tusen takk til alle som tok turen i kveld. Vi setter pris på dere! Spesielt takk til heiagjengen på tribunen som har laget mange flotte sanger til heltene i grønt og hvitt.

Heia MIL!

Følg oss i Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift