Serieåpning LURA-MIL 2-4

Perfekt start på årets 4.divisjon!

I kveld var det klart for serieåpning i 4.divisjon for vår del. Kampen ble spilt borte mot Lura. Lura måtte i fjor ta den tunge veien ned fra 3.divisjon og oddsen var høy på en MIL-seier i kveld.

MIL startet slik:
Helge Bjørheim
Simon Lennart Austnes
Stig Lyse(kapt.)
Andreas Kurås
Jonas Halsne
Svein Gunnar Vastveit -> Vebjørn Barka 60 min.
Adrian Kallesten -> Henning Tjøstheim 70 min.
Brage Woie -> Baard Bergeland 25 min.
Josef Årvik -> Tarald Hagalid 80 min.
Lars Edvard Danielsen -> Eirik Jøssang 90 min.
Asgeir Austigard -> Håkon Rein 75 min.

Vi startet kampen på en bra måte og kunne fort tatt ledelsen når minuttet var spilt. I starten presset vi Lura bakover i banen og fikk etablert spill inne på hjemmelagets banehalvdel. I midten av omgangen kom Lura bedre med i kampen og fikk noen situasjoner i vår 16-meteren. På den ene av disse fikk målsniken Espen Nygaard stå alene foran Helge Bjørheim, og gjorde ingen feil og satte inn 1-0 til hjemmelaget.

MIL gav seg likevel ikke selv om målet kom litt ut av intet. Et langt innkast fra Svein Gunnar Vastveit fant Lars Edvard Danielsen som fikk vendt opp å skutt. Keeperen til Lura reddet, men måtte gi retur og der sto Baard Bergeland klar til å sette inn utligningen. Baard hadde like før kommet inn for en skadet Brage Woie.

Vi fortsatte å trykke på og ikke lenge etter utligningen sendte Baard oss opp i ledelsen 2-1 etter at Andreas Kurås hadde gjort jobben enkel for han i forkant. 3-1 kom like før pause etter et flott MIL-angrep. Svein Gunnar lurte en Luraforsvarer flere ganger før skuddet hans ble reddet av keeper og Asgeir Austigard gav ballen til Lars Edvard som satte inn returen.

Dermed stod det 3-1 til pause til MIL etter å ha ligget under 1-0. Det var en fornøyd gjeng som gikk i garderoben etter en god førsteomgang, men vel vitende om at Lura kom til å gi oss kamp også i andreomgangen.

Lura tok initiativet ut fra start i andre og vi slet med å få etablert presset som var bra i førsteomgang. Hjemmelaget bet seg fast inne på vår banehalvdel og fikk etter hvert også smelt inn en redusering ved Espen Nygaard som igjen fikk ballen i farlig posisjon.

Lura fortsatte å trykke, men uten å skape de store farlighetene. Vi spiste oss mer inn i kampen og etter 70 minutter fikk vi corner. Jonas Halsne slo ballen perfekt inn til Lars Edvard som headet inn sitt andre for kvelden.

Etter scoringen kontrollerte vi stort sett kampen selv om det var noen tilløp til angrep hos hjemmelaget. Dermed endte det med en solid 4-2 seier til oss i første kamp denne sesongen!

Dagens poeng: 
3 poeng - Lars Edvard Danielsen 
2 poeng - Baard Bergeland 
1 poeng - Jonas Halsne

Takk til dere som tok turen for å støtte oss! Det setter vi stor pris på. Nå er neste kamp hjemme mot Klepp førstkommende fredag klokken 19.00. Håper å se deg der!

Heia MIL!

Følg oss i Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift