Tap i slaget om HOLA EIGÅ

Cupbomben smalt på Tau!

Det var duket for et etterlengtet lokaloppgjør når Staal Jørpeland tok turen til Tau i kveld for å spille NM-kvalifiseringskamp mot MIL. 
Ny tribune var klar til kampen og vi har nå et fantastisk anlegg! Uheldigvis var ikke værgudene helt med oss i dag, og snøen begynte å lave ned i timene inn mot kamp.

Det var lenge snakk om kampen skulle spilles, men enorm hjelp fra folk i styre og stell førte til at kampen gikk som planlagt.

MIL startet slik: 
Helge Bjørheim 
Jonas Bergeland -> Simon Lennart Austnes 65 min. 
Stig Lyse (Kaptein) 
Andreas Kurås 
Jonas Halsne 
Svein Gunnar Vastveit -> Tarald Hagalid 75 min. 
Baard Bergeland -> Adrian Kallesten 45 min. 
Brage Woie 
Josef Årvik 
Asgeir Austigard 
Lars Edvard Danielsen

Kampen startet med et klart initiativ fra bortelaget som slo mye langt som skapte problemer for oss. Etter 6 minutter gikk også laget opp i 1-0 når nyervervelsen Hinrik Smarason satte inn et langskudd. MIL klarte ikke helt å svare og tidligere MILspiller Erik Steinsland satte inn 2-0 10 minutter senere.

Nå kom MIL bedre med i kampen og etablerte spillet inne på Staal sin banehalvdel. De forsøkene som kom ble for det meste ryddet unna av Staal sine forsvarere, men vi var nære på ved noen anledninger. Etter halvspilt omgang fikk Staal frispark utenfor 16-meteren. Ballen ble slått inn og Staal fikk tildelt straffespark etter en holding i feltet. Even Østensen gjorde ingen feil og satte inn 3-0.

Det tok likevel ikke lang tid før MIL svarte. Asgeir Austigard kom alene gjennom og ble forsøkt stanset både en og to ganger før dommeren pekte på straffemerket. Lars Edvard Danielsen satte straffen sikkert i mål. 
Nå var MIL i siget og kunne fort ha redusert en gang til før hvilen, men skuddene til Brage Woie og Lars Edvard Danielsen fant ikke veien til nettmaskene.

Vi blir hardt straffet i denne førsteomgangen og det er surt å sitte med 3 baklengs i sekken. Målet vårt er å gå ut for å gjenskape det som vi avsluttet omgangen med, men det sliter vi med å få til.

De gangene ballen ikke er ute til kast så er Staal farlig frempå på sine kontringer og Helge Bjørheim gjør en veldig god jobb for å hindre flere baklengs. Vi klarer ikke å sette inn noe særlig press på Staal og dermed ebber det ut med 3-1 til bortelaget.

Sett under et kanskje et greit resultat, men kjedelig at vi ikke klarer å svare bedre i andreomgangen. Da blir kampen veldig oppstykket og rutinerte Staalspillere er flinke til å drøye tid og ingen av lagene får noe flyt.

Tusen takk til alle som har vært med å bidratt med tribunen! Den ser fantastisk ut. Også takk til dere som hjalp til med å rydde banen før snø både før og under kampen. Og også tusen takk til alle som trosset været og møtte opp for å støtte oss!

Heia MIL!

Følg oss i Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift