Treningskamp STAAL-MIL

Seier i lokaloppgjøret!

Fredag kveld var det klart for er sjelden oppgjør mellom MIL og Staal Jørpeland. Riktignok kun en forsmak på cupkampen om en snau måned, men lokaloppgjør er uansett lokaloppgjør. Selv om det bare er en treningskamp.

MIL startet slik:
Helge Bjørheim
Jonas Bergeland -> Simon Skårland 76 min.
Stig Lyse
Andreas Kurås
Svein Gunnar Vastveit
Baard Bergeland -> Steffen Bjørheim 74 min. -> Alexander Schmidt 80 min.
Jonas Halsne -> Henning Tjøstheim 45 min.
Brage Woie
Josef Årvik
Eirik Jøssang -> Håkon Rein 45 min.
Asgeir Austigard -> Tarald Hagalid 45 min.

Det defensive var det store fokusområdet til MIL denne kampen og trygghet var viktig. Staal hadde mye ballen, men slet med å komme til de store farlighetene mot etablert. Noen sjanser ble skapt etter at MIL pådro seg brudd, men Helge Bjørheim hadde kontroll på det meste.

Vi var heller ikke ufarlige i kontringsfasen og Asgeir Austigard hadde to gode muligheter som endte like utenfor. Dermed stod det 0-0 til pause i en tett omgang hvor Staal hadde mye ball.

Andreomgangen bler litt mer åpen enn den første selv om MIL hadde grei kontroll. Midtveis i omgangen kom Staal gjennom på en kontring og fikk et korrekt idømt straffespark som de satte utenfor like etterpå.

Ikke lenge etterpå var Brage Woie hovedarkitekten bak et flott angrep. Ballen gikk fra Brage og ut til Svein Gunnar Vastveit som med sin presise fot fant Brage igjen og dermed stod det 1-0 til MIL på Jørpeland kunstgress.

1-1 kom ikke lenge etterpå på et nytt straffespark. Tobias Bergeland satte balle bak 
Helge.
MIL gav seg likevel ikke og rett før slutt fastsatte Tarald Hagalid sluttresultatet til 2-1 etter en flott pasning fra målscorer Brage.

Selv om det er treningskamp så er det gøy å vinne lokaloppgjør. En god gjennomføring fra vår side og guttene jobber hardt. 0 poeng er likevel delt ut, men et godt steg i riktig retning for vår del.

Heia MIL!

Følg oss i Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift