OL fotball i Ryfylkehallen

Mens resten av Norge satt på rompa foran TV skjermen og så på curling i sakte baklengs diagonal gange fra Pyeong chang, inviterte likegodt MIL G11 Staal og Madla il til vennskapsturnering i Ryfylkehallen.

Lørdag inviterte MIL G11 Staal og Madla IL til vennskapsturnering i Ryfylkehallen. Mil og Madla stilte med to lag hver og Staal kom med ett lag. Det ble spilt 7er fotball på to baner med kamp varighet på 2 x 30 min. For guttene som er kommer fra femmer fotball, mindre bane og kortere omganger ble dette en fin smaksprøve på hvordan sesong spillet vil bli.

Dette gjør vi for at guttene skal ha det kjekt og spille kamper også i vintersesongen, sier hoved trener Nils Kleppa. Vinterserien er ikke et tilbud i denne aldersgruppen, så dette er et fint avbrekk fra vanlig trening.

Nils skrøyter videre av godt oppmøte blandt foreldrene som ivrig heiet på sidelinjen. Som ett av de største kullene i MIL er Nils og trener teamet avhengig av dra hjelp fra resten av foreldre gruppa, noe Nils bekrefter at de får.

Dette er andre gang G11 inviterer bylag til Strandalandet på vennskaps turnering og Nils oppfordrer andre lag å gjøre det samme. Det krever overaskende lite organisering og de fleste bylag setter pris på tilbudet. Det er ikke alle bylag som har tilgang på oppvarmet hall legger han til og sier de blir overasket over å se hvor gode fasiliteter vi har her på Tau.

Ta gjerne kontakt med Nils for å høre hvordan de går fram, og vi noterer et svært positivt initiativ for å løfte barne fotballen i regionen!

Heia MIL!!

 

 

Følg oss i Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift