Velkommen til ny hjemmeside!

Vi oppdaterer til en mer moderne hjemmeside og klubbløsning for en forenklet hverdag.

Velkommen til NY https://www.kxweb.no/portal/theme/organization/main.do?siteId=789

Vi har valgt et av de mest brukte klubbverktøyene til nettsider i Norge for idrettsklubber med over 500 klubber som kunder. Verktøyet er levert av KX Products AS. Selv om de fleste vil bruke hjemme side delen av løsningen, vil administrering av klubben også skje via dette verktøyer.

Her er det et kommunikasjonsverktøy mot medlemmene for klubben, medlemshåndtering, fakturering, mulighet til å lage påmeldingsopplegg for arrangementer inkl. kortbetaling, banekalender og trener/laglederverktøy med egne lagsider for laget.


Men selve nettsiden - som for klubben er en viktig nyhetsformidler og informasjonskanal fremstår altså nå med et friskere design. Og ikke minst, den skal fungere perfekt på din mobil og / eller nettbrett. Prøv nå - og se hvordan hjemmesiden tilpasses den plattform du har for hånden!

Hva betyr dette for den enkelte?

Trenere og oppmenn: Nå har dere selv kontroll på hvem som er med på laget, og hvem som har betalt kontigent. Nødvendig info skal finnes lett på hjemmesiden. Kampene i FIKS blir integrert i kalenderen og bane fordelingen viser både treningstider og kamper. Dermed er det enklere å se konflikt tidlig. Booking av ledige treningstider på banene er også enklet. Laget deres får egen side med kampoppsett og treningstider. Dere kan også legge inn annen info her til spillere og foreldre. Melding til spillere og foreldre kan også sendes fra siden om dere ikke har facebook.

Medlemmer: Nye medlemmer melder seg selv inn via nettsiden, elektronisk.

Foreldre: Dere skal lettere finne den infoen dere leter etter.

Det er selvfølgelig viktig at dere gir tilbakemelding på info dere savner slik at vi hele tiden kan bli bedre. Det kan gjøres til skappel@lyse.net

Så velkommen skal dere være!

mvh

Styret

 

 

 

Følg oss i Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift