Midtbygdens Idrettslag

Trener utvikling

Trener utvikling

Hei, mitt navn er David Eie, og jeg er klubbens trenerutvikler. Jeg er ansatt i en 25% stilling, og min rolle vil, til enhver tid, å være en ressurs for dere trenere i klubben. Vi skal jobbe sammen for gi barna et så bra tilbud som overhodet mulig. Vi utvikler oss gradvis sammen, som gir et bedre og bedre tilbud for barna.

Jeg jobber med å finne effektive arenaer å hjelpe trenerne i klubben på, ved å for eksempel arrangere trenersamlinger, interne trenerkurs og andre inspirerende tiltak. Jeg skal også være særs åpen for innspill og forespørsler fra trenerne. For eksempel ved spørsmål om årsplanlegging, periodeplanlegging og øktplanlegging kan trenerne forhøre seg med meg. I alle situasjoner som trenerne behøver hjelp og kunnskap, i møte med spillere, foreldre, medtrenere eller eventuelt annet, skal jeg være imøtekommende med kunnskap og hjelp. 

Det jeg ikke er, er en som skal gjøre den daglige jobben for trenerne, men være en støtte og hjelp for at dette daglige arbeidet på trening og i kamp kan gjøres med høyere kvalitet av trenerne selv. Alt jeg gjør skal ha en større agenda for trenernes skyld. 

Jeg gleder meg til å bygge en god og solid klubb sammen med dere, og er mottakelig for alle forespørsler og eventuell kritikk fra dere trenere, så jeg kan gjøre en bedre og bedre jobb for dere. 

David Eie

davideie.trenerutvikler@gmail.som

95064260

 

 

 

 

Midtbygdens Idrettslag

Postboks 119

4124 Tau

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift