Midtbygdens Idrettslag

Dana cup

Dana cup
VEDLEGG
Vis fil Adresser alle baner DanaCup.doc
RELATERTE NYHETER
Danacup 2018

Velkommen til påmelding DanaCup 2019.

Link til  Påmeldingsskjema

I 2019 tar vi sikte på å reise med følgende lag: Jenter 14, Jenter 17, Gutter 14, Gutter 15/16 og Gutter Junior. 

Det kan derfor bli fullt på skulen vi leier. Da gjelder første mann til mølla prinsippet. Men lagledere har prioritet. Blir vi flere enn internatene kan romme har vi mulighet for å legge spillere på sovesaler. Så vi satser på å få plass til alle som ønsker det.

Dere bestemmer selv hvordan dere vil reise til cupen. De fleste reiste ifjor på avgangene midt på dagen med Fjordline fra Kristiansand. Reisen bestilles av den enkelte. Innsjekking på skolen er fra kl 1600 på mandagen 23. juli og utsjekk lørdag 28. juli ca 1200

Midtbygdens ønsker at så mange som mulig skal få oppleve DanaCup, og vi prøver derfor å organisere et opplegg med transport dersom foreldre ikkje har mulighet til å være med. Det er eget felt i påmeldingsskjema for dette.

Påmeldingsfrist er 1. mars 2019. Men jo før jo bedreKul

Det presiseres att spillere som eventuelt skal reise alene (noe som er fullt mulig) også skal meldes på vi linken i bunn av denne artikkel.

DanaCup 2019 Ingstrup Efterskole.

Beliggenhet:

Litt sør for Løkken. Helt ved kysten. Ca. 700 meter til stranden.

Ca. 30 km fra Hjørring som er hovedarena for Cupen. Ellers spilles kamper i småbyer i alle himmelretninger ut fra Hjørring.

Skolen:

32 stk. 4 sengs rom. 16 stk. 2 sengs rom. Totalt 160 senger. Rommene har dusj og toalett. Sannsynligvis varmt vann bare deler av døgnet. Oppholdsrom med TV, billiard, bordtennis, spill, kaffemaskin, microovn, vannkoker. Fotballbane gras + kunstgras, tennisbane etc. Serverer frokost, smører selv lunsj og middagservering på kvelden.

Priser 2019. Vi kommer med oppdatert prisliste for 2019 etter hvert

Barn under 3 år gratis viss de ikke trenger egen seng.

PRIS 5 DØGN Voksen NOK. 3000/Barn (u/12 år) NOK. 2000.

PRIS 5 DØGN Spiller NOK. 3700. 

OBS alle priser i DKK.

Reise til/fra Ingstrup og på Cupen.

Når vi bor på denne skolen kan vi ikke nytte oss av bussene til DanaCup. Må derfor bruke biler under hele Cupen. De spillere som reiser uten foreldre må vi få plassere hos andre som skal ned eller finne en løsning på andre måter. (f. eks. att noen tar med seg flere biler).

Åpne skjemaet fra linken under og meld dere på. Husk å KLIKK på SEND knappen i bunn av skjema etter att dere har fylt det ut. Får dere problemer send mail med navn spiller og andre reisende til: helge.walaunet@lyse.net  

Betaling: Det vil komme informasjon om betaling etter hvert. Betalingsfrist vil være ca 15. mai 2018. 

Alle spillere melder seg på via dette skjema.

Alle foreldre, søsken, onkler, tanter, besteforeldre etc. som vil bo sammen med MIl på Ingstrup Efterskole melder seg på samme skjema.

 
            
 
 
 

Midtbygdens Idrettslag

Postboks 119

4124 Tau

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift