Etter Staal 2

Langt unna vårt beste i lokaloppgjøret

Søndag ettermiddag var det duket for lokaloppgjør på Tau Stadion når MIL inviterte Staal Jørpeland 2 til kamp i 5.divisjon avdeling 03. Ett godt Staal-lag som virkelig ønsket å revansjere 3-2 tapet i vår.

Første omgang

De første minuttene åpnet relativt jevnt, men etter hvert var det bortelaget som tok initiativet i kampen. De klarte å holde ett høyere balltempo enn oss – og vi virket ikke helt påskrudde fra start av. Staal tok ledelsen ved Georg Andrè Danielsen etter 14 minutter. En god prestasjon fra Danielsen som litt for enkelt fikk dratt seg gjennom forsvaret vårt og sette ballen forbi Karstein Nordbø.

På dette stadiet av kampen tok Staal totalt over kampen og allerede fire minutter etter 1-0 så kom også 2-0. Denne gangen var det Erik Helgevold som stod for scoringen. Etter 23 minutter fikk vi frispark i god posisjon og Sigurd Kleven slo ballen til Jarand Veland som satte inn reduseringen og som også pustet litt liv i MIL-guttene. Vi var bedre med i denne perioden – selv om Staal var på høyde. Sigurd Kleven var nære på å utligne på ett langskudd, men Tobias Sporaland bakerst hos Staal reddet flott. Samme Sporaland hindret også William Helmikstøl like før pause.

Dessverre fikk Staal også inn en scoring til mot slutten av omgangen. Igjen var det Helgevold som var på tur alene gjennom og det stod dermed 3-1 til pause.

Andre omgang

Verken spillere eller trenere var fornøyd med det vi hadde levert i førsteomgangen og hadde som mål og gå ut for å jage det neste målet. Vi klarte ikke å skape trøkk fra start og det var dessverre Staal som fikk satt inn 4-1 etter 49. minutter. Denne gang var det Asher Tadesse Hadgu som satte ballen i mål.

Etter scoringen gikk luften litt ut av MIL-guttene. Vi hadde riktignok en god mulighet ved Andreas Helland på hel volley, men ballen smalt i tverrlegger og over mål. Staal hadde også flere store muligheter, men avslutningene satt ikke like bra som de gjorde i førsteomgang.

Dermed endte det 4-1 til Staal 2. Veldig kjedelig at vi er såpass langt unna vårt beste i en slik kamp og i dag var vi for dårlige over hele linja. Samtidig fortjenter bortelaget skryt for en godt gjennomført kamp og flott spill.

Vi må virkelig opp på hesten igjen borte mot Mastra neste kamp!

Tusen takk til alle som møtte opp for å støtte oss. Kjekt at så mange kommer for å se oss spille!

Heia MIL!

Kampfakta:

MIL – Staal Jørpeland 2 1-4 (1-3)

5. divisjon avdeling 03, 19. serierunde – Tau Stadion

Dommer: Marcus Pedersen Stoltenberg (Madla IL), Kristian Setre (Madla IL), Julian David Eide (Hinna FK)
Tilskuere: 35o stk.
Mål: 0-1 Georg Andrè Danielsen (14.), 0-2 Erik Helgevold (18.), 1-2 Jarand Veland (23.), 1-3 Erik Helgevold (41.), 1-4 Asher Tadesse Hadgu (49.)
MIL: Karstein Nordbø (Ivar Andersen 80.) – Andreas Helland (David Tungland Gard 73.) , Christoffer Kvalvåg (Ola Kvindesland 60.), Markus Gjerde, Jarand Veland – Bato Zenunovic (Andrè Tungland 45. (Herman Krogevoll Bøe 76.), Sigurd Kleven, Leó Bouchentouf,  William Helmikstøl (Ramadhani Kassam Juma (65.), Runar Fjetland – Asgeir Austigard