Etter Sola 2

Sola trakk det lengste strået i tett og jevn kamp

I går tok MIL turen til Sola for å møte rekruttene til de gule og svarte. Referenten var selv ikke tilstede på kampen, så referatet er mangelfullt, men inneholder de viktigste punktene og kampfakta.

Ett Solalag som i høst er det stor formlaget i 5. divisjon avdeling 03 var en tøff nøtt å knekke for MIL-guttene. Vi forventet ett sterkt Sola 2-lag og fikk også det. Samtidig er det alltid kjekt å møte god motstand og vi var veldig motiverte for å gi de kamp om de tre poengene. MIL fikk også første målet i kampen når Sigurd Kleven stakk gjennom Asgeir Austigard som ikke gjorde noen feil alene med keeper. Hjemmelaget ropte på offside i situasjonen og det kunne nok fort ha blitt dømt dette med linjedommere tilstede på kampen, men uansett – MIL gikk opp i 1-0 på bortebane etter 23 minutter.

Sola 2 var likevel heltent og hadde en del ball. Like før pause fikk de også utligningen sin når Isak Jenssen Østrem satte inn 1-1. Samme mann stod også for ledermålet til Sola etter 67. minutter. MIL slet med å komme til klare og store sjanser – selv om kampen var tett og jevn. Mot slutten av kampen sendte vi frem det vi hadde og dermed var det store kontringsrom for hjemmelaget. Saleh Wael Deeb satte inn 3-1 for Sola 2 langt inn i overtiden og dermed tok Sola 2 de tre poengene fra MIL.

Dette gjør at de kommer opp i ryggen på oss og inntar 2.plassen på tabellen. Vi har riktignok fire poeng til gode og en kamp mindre spilt, men det var ingen tvil om at Sola virkelig var motiverte for å slå oss denne kampen.

Nå gjelder det for MIL sin del å nullstille før oppgjøret mot Staal 2 neste søndag!

Kampfakta:

Sola 2 – MIL 3-1 (1-1)

5. divisjon avdeling 03, 18. serierunde – Hellestøbanen

Dommer: Miguel Angel Pinzon Forero
Tilskuere: 5o stk.
Mål: 0-1 Asgeir Austigard (23.), 1-1 Isak Jenssen Østrem (41.), 2-1 Isak Jenssen Østrem (67.), 3-1 Saleh Wael Deeb (93.)
MIL: Karstein Nordbø – Andreas Helland (Jarand Veland 57.), Vidar Harestad, Markus Gjerde, Ramadhani Kassam Juma (Christoffer Kvalvåg 71.) – Bato Zenunovic (David Tungland Gard 75.), Sigurd Kleven, Leó Bouchentouf,  William Helmikstøl (Andrè Tungland 68.), Runar Fjetland – Asgeir Austigard (Emil Oftedal 64.)