Havørn hjemme

Før kampen: Havørn

Besitter MIL fortsatt tabelltoppen etter fredagens kamp mot Havørn? Det er det store spørsmålet og det er duket for toppkamp på Tau Stadion fredag 13. september klokken 19:00!

 

Bortelaget Havørn

Havørn hadde en noe kronglete start på sesongen og stod med fire uavgjort på sine fire første kamper. Den siste der var 0-0 kampen mot MIL på Tananger. En kamp hvor MIL dominerte og hadde god kontroll, men hvor vi ikke klarte å omsette de store mulighetene vi fikk til mål. Etter uavgjort mot oss så gikk de på en veldig fin rekke med ni strake seiere før de måtte gi tapt for Buøy i slutten av august (0-4). Dermed har de satt seg i en veldig fin posisjon inn mot høsten og med seier mot oss i morgen så inntar de tabelltoppen med en kamp til gode. Forrige kamp slo de Fiskå 7-0.

De har mistet både Said-Emin Muradovitch Makaev og Marcus André Larikka til henholdsvis Sola FK og Skarphedin nå i høst. To toneangivende spillere som har vært blant deres beste spillere denne sesongen. Men de har også hentet inn gode folk og har fått tilbake både Tord Næss Haga og Thomas Lundmann som garantert vil være bra inn mot høsten. I tillegg har de også fått inn Oskar Helgesen som tidligere har vært innom FKH-akademiet og spilt 3. divisjon for Djerv 1919. Det kommer nok garantert en heltent gjeng til Tau i morgen for å ta alle tre poengene!

 

Hjemmelaget MIL

Vi inntok tabelltoppen i 5. divisjon avdeling 03 etter at vi slo Fiskå komfortabelt 6-1 “borte” forrige fredag. Dermed har vi to poeng ned til Havørn, men de har en kamp mindre spilt og puster oss virkelig i nakken. De siste to kampene har vi vært mer tilbake til vårt normale og vært solide i det vi har foretatt oss. Vi har vært vanskelige å skape sjanser på og har skapt mye sjanser selv. Dessverre har vi slitt litt med uttellingen – så der ligger uten tvil forbedringspotensialet til i morgen!

Troppen vår er god og vi har fått gjennomført mange gode økter de siste ukene. Arild Eie er dessverre enda ute en god stund til med smellen han fikk i kampen mot Hundvåg og det er noen andre som er bortreist på jobb. Men vi kan garantere det at vi stiller en god og sulten tropp som virkelig vil ta tre poeng mot Havørn. Dette klarte vi som vi har vært inne på tidligere ikke i vår så ambisjonen er klar!

Møt opp på Tau Stadion i morgen kl0kken 19:00 for toppkamp i 5. divisjon avdeling 03!

Heia MIL!

 

Havørn hjemme

Før kampen: Havørn

Etter Fiskå

Komfortabelt mot Fiskå

Fiskå borte

Før kampen: Fiskå IF