Etter Fiskå

Komfortabelt mot Fiskå

Fredag kveld spilte vi bortekamp (!) hjemme på Tau Stadion når Fiskå inviterte til kamp. Ett Fiskålag som var inne i en tung periode håpet nok å revansjere 4-0 tapet i vår, men slik skulle det ikke gå.

Første omgang

Vi tok føringen fra start av og allerede etter 3-4 minutter så var vi ett par ganger nære på å score vårt første mål. Men det gikk ikke mer enn 10 minutter før Emil Oftedal scoret sitt første mål i MIL-trøya. Flott spill som ble rullet opp langs høyresiden og fint satt i mål av Emil. Vi fortsatte å skape flere gode muligheter og Fiskå slet med å få tak i ballen. De gangen de var i på vår halvdel var det som regel Erik Steinsland hos Fiskå som fikk satt fart, men vi hadde grei kontroll på den ekstremt raske spilleren hos Fiskå. 23 minutter ut i kampen fikk Jarand Veland tildelt straffespark etter at han ble felt på hjørnet av femmeteren. Léo Bouchentouf var sikker som banken og det stod 2-0 til MIL.

3-0 kom etter 40 minutter og denne gangen også ett flott mål hvor til slutt Runar Fjetland vender fint bort sin forsvarer og setter ballen sikkert i mål. Dette var også stillingen til pause, men ledelsen kunne og burde vært større. Vi hadde flere gode og opplagte scoringsmuligheter, men slet med å være nøyaktige nok i avslutningene. Jonas Kåsen bakerst hos Fiskå hadde også noen gode redninger.

Andre omgang

Fiskå startet andreomgangen best og fikk ett frispark i god posisjon som Lasse Voster skjøt utenfor. Like etter fikk vi hjørnespark som Léo Bouchentouf presist slo på hodet til Jørgen Sandvik som stusset ballen i mål på bakerste stolpe til 4-0. 5-0 var det også Jørgen Sandvik som stod for. Med sine to scoringer troner han også øverst på toppscorerlisten i MIL denne sesongen med 10 scoringer. Ringreven Asgeir Austigard kom inn og var ikke på banen mer enn ett par sekunder før han scoret 6-0 etter å ha presset keeper til en feil.

Etter 75 minutter skulle Fiskå være på en av få visitter inne på vår halvdel. Ett meget godt slått innlegg fra Fredrik Krumsvik fant Ola Vestbø Fjelde som var sterk og god når han fikk satt inn reduseringen til 1-6. Like etter fikk Fiskå straffespark etter litt kommunikasjonsproblemer bakerst hos oss, men debutant Ivar Andersen reddet straffen på mesterlig vis! En flott redning og en flott debut fra den unge keeperen vår.

Vi gjennomførte totalt ni bytter gjennom kampen, men fortsatte å skape STORE muligheter. Det er unøyaktighet og udyktighet som gjør at vi ikke scorer en god del flere mål i denne kampen, men vi holder ett godt nivå kampen ut i en varm septemberkveld.

Tusen takk for alle som møtte opp for å støtte oss. Og spesielt tusen takk til David Gard, Olav Leon Fossdal og Even Staurland som betjente speakerboden i Jan Arild Eie’s fravær. De gjorde jobben mesterlig!

Heia MIL!

Kampfakta:

Fiskå – MIL 1-6 (0-3)

5. divisjon avdeling 03, 16. serierunde – Tau Stadion

Dommer: Jørn Voll (Høle IL)
Tilskuere: 15o stk.
Mål: 0-1 Emil Oftedal (10.), 0-2 Léo Bouchentouf (23.), 0-3 Runar Fjetland (40.), 0-4 Jørgen Sandvik (49.), 0-5 Jørgen Sandvik (61.), 0-6 Asgeir Austigard (71.), 1-6 Ola Vestbø Fjelde (75.)
MIL: Karstein Nordbø (Ivar Andersen 45.) – Andreas Helland (Christoffer Kvalvåg 45.), Vidar Harestad (Stian Øvrehus 65.) , Markus Gjerde (Robert Holta 55.), Jarand Veland (André Tungland 65.) – William Helmikstøl (Bato Zenunovic 55.), Sigurd Kleven, Leó Bouchentouf,  Adrian Kallesten(Amund Nyhammer Hosøy 55.), Runar Fjetland (Asgeir Austigard 65.) – Emil Oftedal (Jørgen Sandvik 35.)