Hundvåg hjemme

Før kampen: Hundvåg FK

Endelig er den lange sommerferien over og vi gleder oss virkelig til å ta fatt på høstsesongen. I tillegg blir det jo også vår første kamp på nytt kunstgress på Tau Stadion!

Bortelaget Hundvåg

Hundvåg ligger plassert på 3. plass i 5.divisjon avdeling 03 og har hatt en varierende vårsesong. De var ett av lagene som ble spådd helt i toppen og ledet lenge serien etter å vinne sine fire første kamper. Deriblant 1-0 på deres hjemmebane mot MIL.

Etter de fire første kampene ble resultatene mer variert og tapte fire av de åtte påfølgende kampene. I år som i fjor har det vært endringer på trenersiden hos Hundvåg og de fikk like før høstsesongen inn solide Richard Enge som hovedtrener. Enge har tidligere vært en meget solid fotballspiller i lokalfotballen og har også vært trener i en årrekke for lag som SIF, VBK og Sandnes Ulf.

På fredag forventer vi et heltent Hundvåglag som ønsker å gå i strupen på ett MIL-lag som ligger på toppen av tabellen. I forkant av kampen har de også fått inn Erik Berg Mauritzen som tidligere har spilt både i 2. og 3. divisjon for Vidar. Mauritzen er en målscorer som vi må gjøre det vi kan for å stoppe.

 

Hjemmelaget MIL

Vi ligger på toppen av tabellen og er nok blitt et lag å slå for de fleste. Samtidig er det ikke langt ned til Havørn (1 poeng), men med en seier i morgen så vil vi få en god luke ned til Hundvåg på 3.plass som ligger syv poeng bak før kampen starter.

Gjennom sommerferien er det noen spiller som har forsvunnet ut fra laget vårt. Sommerløsningene våre Tristan Watland Oftedal og Simen Løge fortsetter på studier og jobb og er ikke tilgjengelige i høst. I tillegg flytter Tore Haukelid, Isak Mannes Lillesund og Vebjørn Kjellevold for å studere. Leander Eie Jakobsen forsvinner også til Staal Jørpeland.

Samtlige av disse har levert solide opptredener for oss i vår og det skal litt til å erstatte disse. Vi takker for alle bidragene til disse spillerne og håper å se alle i grønt og hvitt ved en senere anledning. At noen forsvinner ut gjør at andre kommer til, og det er med stor glede at vi kan annonsere at Karstein Nordbø, Christoffer Kvalvåg og André Tungland kommer til MIL. Karstein er keeper og en ekte MIL-gutt som har lagt bak seg ett par sesonger i Staal. Christoffer er fra Jørpeland, men har også spilt aldersbestemt fotball for MIL tidligere. Han er nå hjemme fra studier og er klar for å bidra i høst! André kommer fra Fiskå IF, men er opprinnelig en Jørpelandsgutt. André er en offensiv spiller med mye mål i seg. Karstein og Christoffer befinner seg i kamptroppen i morgen, mens vi må vente til neste uke før André får sin debut for A-laget vårt.

Vi gleder oss til kamp i morgen og det er en spent gjeng som tar fatt på høstsesongen.

Vi håper at du tar turen til Tau Stadion på fredag og kampen har avspark klokken 19:00!

Heia MIL!

Mastra borte

Før kampen: Mastra IL

Etter Staal 2

Langt unna vårt beste i lokaloppgjøret

Staal Jørpeland 2

Før kampen: Staal Jørpeland 2