Påmelding MIL fotballskole 2018

MIL fotballskole Mandag 25. til fredag 29.06.2018. 

Er du mellom 10 og 14 år(f.2004-2008), og elsker å spille fotball og også drive med litt andre aktiviteter? Har du lyst til å bruke starten på sommerferien til å ha det gøy? Da er dette den perfekte plass for nettopp deg.

Hovedfokuset vil ligge på fotballen, og hver dag skal en få trene fotball under veiledning av dyktige instruktører. Men for å få en variert idrettsuke, skal dere også få prøvd dere på litt andre aktiviteter, også her under veiledning av dyktige instruktører. Så møt opp ved klubbrommet, rett ved kunstgressbanen mandag 25. juni, og ta med ditt beste humør!

Praktisk informasjon:

Fotballskolen foregår på banen og aktivitetshuset mandag til fredag!

Tid: Mandag-torsdag 10-14 og Fredag 10-12. Det blir servert lunsj, så deres gutt eller jente trenger ikke ta med noe mat! 

Deltagerne får lunsj og frukt hver dag mellom kl 11.30 og 12.30 

* Alle må ha med fotballsko, leggskinner, drikkeflaske og klær etter vær. 

* Prisen er på kr. 800 pr. spiller. Ved flere fra samme familie betaler en kr. 400 pr. neste spiller.  Det er påmelding med betaling. I kassen kan dere velg kr. 800 eller kr. 400 (for nr. 2, 3 ....fra samme familie). Dere kan bare melde på en spiller pr. betaling. Skriv i kommentarfeltet hvem som er fra samme familie.

PÅMELDINGSFRIST: 7. Juni

OBS OBS!! Etter dere har lagt inn navn etc. og klikket på REGISTRER kommer det opp en ny knapp i bunn av skjema GÅ TIL BESTILLING. Klikk på den så kommer dere til kort betaling. Først da er dere påmeldt fotballskulen.

Påmeldingslink

 

Viss det skulle være noen problemer med påmelding kontakt Jan Arild Eie (98114281, jan.arild@hesbynett.no ). Eller andre spørsmål, er det bare å kontakte Arild Eie (97488305, arildonilson@gmail.com ) eller Olav Grødem (91350584, olav_afc@hotmail.com)

Snart tid for utsendelse av kontingent

Nå nærmer det seg utsendelse av kontigent, og i den forbindelse håper jeg du kan sette av noen minutter til å kontrollere at medlemslista for ditt lag er oppdatert, melde deg selv inn hvis du ikke har gjort det og oppfordre andre til å melde seg inn via innmeldingskjemaet her på nettsiden. 

Følg oss i Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift